Blogul oficial - "Exercitii si diete pentru slabit " | Comunitatea membrilor : Inscriere | Autentificare

14 Sfaturi simple de gatit pentru bucatarie. Retete din carne şi păsări de curte.

14 Sfaturi simple de gatit pentru bucatarie. Retete din carne şi păsări de curte.

      De Crăciun am petrecut cu cei din familie, si mama mea mi-a dat un aragaz lent. Dar ee ma ajutat grijuliu şi ma bucura de cea mai convenabilă metoda de gatit, chiar cu zilele noastre de lucru lungi şi cu naveta pe care o fac.

      Voi preţui întotdeauna amintirile de arome delicioase care ma intinpina prin usa din fata cind intru în casa după o zi lungă de la locul de muncă şi o naveta de nervi in trafic intens.

      Pentru cele mai multe dintre reţetele de aragaz lent, ce am folosit, s-au bazat pe carne şi păsări de curte. Iata 14 sfaturi uşoare de a face reţete pe aragaz, gustoase şi în condiţii de siguranţă:

Sfat  1 - Conform Departamentului Agriculturii din oricare tara, bacteriile din alimente sunt ucişe, la o temperatură de 165 ° F. Produsele din carne pe aragaz lent ajung la o temperatură internă de 170 ° în sectorul cărnii de vită şi de înaltă ca 190 ° F la păsările de curte. Este important să urmaţi o recomandare de gătit şi anume de a păstra capacul de pe vas, în timpul procesului de gătire.

      Un video pentru ajutorul tau:


Sfat  2 - A nu se utiliza cele mai bune aragaze lente pentru piese de mari dimensiuni, cum ar fi o friptură sau de pui întreg, deoarece produsele alimentare se vor găti atât de încet incit s-ar putea să rămână în "zona de pericol", bacteriene, prea mult timp.

Sfat  3 - carnea de pasăre sa o decongelati întotdeauna înainte de a o pune pe un aragaz lent.

Sfat  4 - Carnea se găteste, în general, mai repede decât majoritatea legumelor pe un aragaz lent.

Sfat  5 - Curata toata grasimea din carne şi a păsării de curte. Grasimea poate creste temperatura lichidului pe aragaz lent şi reduce timpul de gătire. Acest lucru va cauza temperatura excesiva asupara alimentelor. Grasimile se va topi, de asemenea, cu timpul de gătit lungi, si va adauga o textura neplacuta la antena finit.

Sfat  6 - Daca gatiti la temperaturi mai ridicate, în general, vă va da o bucata de carne mai grea de digerat.
pentru tot ce gătiti fierbeti carnea, pe aragaz la setarea scăzut.

Sfat  7 - Reţetele pe aragaz sunt cele mai utilizate cu bucăţi de carne mai dure.

Sfat  8 - Pentru cea mai buna culoare si textura, carnea de vită este cel mai bine rumenita înainte de a o utiliza, cu excepţia cazului în chiftea sau alte feluri de mâncaruri similare.

Sfat  9 - Nu este necesar să se foloseasca carne rosie înainte de gătire lentă, dar oferă profunzime mai mare de gust în produsele alimentare şi elimină o parte din grasime, in special la carnea de porc, de miel şi cârnaţi. În cazul în care carnea este slabă, bine tăiată şi nu foarte marmorata, pentru aceasta nu este necesar să se rumeneste.

Sfat  10 - Pentru fripturi si fripturi, se toarnă lichidul peste carne. Utilizaţi lichid specificat în reţete pentru
aragaz lent. Mai multe sucuri din carne şi legume sunt păstrate la gătit lent decât în bucătăriile convenţionale.

Sfat  11 - Carne închis durează mai mult ca să o gătesti, aşa că, dacă un pui întreg este utilizat, pui coapsele şi picioarele pe partea de jos a vasului.

Sfat  12 - Textura usor gros de porumb-Fed, păsărea de curte crescuta în aer liber este ideal pentru reţete PE aragaz lent.

Sfat  13 - Cele mai multe tipuri de carne au nevoie de 8 ore de gătit pe setare lenta. Folosiţi bucăţi mai ieftine de carne - nu numai că a economisi bani, dar aceste tipuri de carne să lucreze mai bine pentru reţete aragaz lent. Bucăţi mai ieftine de carne au mai putine grasimi, ceea ce le face mai potrivite pentru gătit crocant. Ori umede, timpul lung de gătit duce la carne foarte frageda.

Sfat  14 - Vasele ovale pot găzdui fripturi supradimensionate, pui întregi, jambon, şi / sau coaste. Acestea dispun de o capacitate mare, au cuiburile în interiorul unei baze de crom pentru aragaz lent şi switch-uri auto de stabilire a unui "ţine cald",necesita o mai mică setare după inceperea fierberi alimentelor.

      Pentru cei care sunt preocupati de gatit, sa foloseasca vase cu fund dublu sau triplu.
Loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te rugam sa ne povestesti daca si/sau cum te-au ajutat informatiile din aceasta pagina. Asteptam sugestiile si/sau observatiile tale. Multumim.